Oplossingen

Van Dis Solutions biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingen binnen de industriële, de food en de agrarische sector. We helpen u van consultancy tot projectmanagement, met ontwerp en bouw, tot implementatie en onderhoud. Van Dis Solutions bekijkt elk project in zijn geheel en zal de aanwezige kennis en ervaring hierbij gebruiken.

Als er een bepaalde wens is voor het te gebruiken merk of type PLC (Programmable Logic Controller), HMI (Human Machine Interface), Frequentieregelaar, servo-, stappen-, draaistroom- of BLDC- (Brushless DC) motor inclusief de eventueel benodigde controller dan zullen we dit meenemen in het ontwerp. We hebben intern kennis van de meeste merken en typen PLC’s, HMI’s, Frequentieregelaars, motoren en de nodige controllers. Geen machine of proces is zo complex of wij kunnen voor een passende oplossing zorgen

De schakelkasten worden in eigen huis gebouwd, geprogrammeerd en getest. Daarmee kunnen we  voor elk project een hoge kwaliteit, een hoge leverbetrouwbaarheid en korte doorlooptijden garanderen. Al onze schakelkasten worden conform de NEN EN IEC 60204-1/61439-2 gebouwd.

Heeft u een elektrotechnische uitdaging of probleem?